Ubicació: 

En el Municipi de Terrassa, havia tingut dos pantans, el de Xoriguera conegut pel pantà gran, i el que ens ocupa en el present article, el pantà de Can Bogunyà o conegut popularment com el Llac Petit.
Situat en el torrent del Can Bogunyà, dintre del bosc, mes a munt de l’antic Hospital de Terrassa. Es va començar la seva construcció en 1900 i abans de 5 anys ja estava construït. En un principi va fer se per els amplis conreus de la seva propietat.
Es un lloc per una banda molt concorregut per els veïns de Terrassa i pobles propers, per passar el dia o simplement fer una passeig per les rodalies.
També, te un punt ben negre, els diversos casos de morts per homicidis o accidents que juntament amb el proper Hospital del Pulmó amb un extens historial de morts i suïcidis, fan que el conjunt de tota la zona, pugui tenir un ambient de sinistre.
Es punt de partida per fer petits itineraris, com visitar fonts o anar per camins de muntanya fins a Matadepera, Sant Llorenç… entre molts altres llocs.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí