Museu de la Ciència (Terrassa)

Dilluns, 21 desembre, 2015
Ubicació: 
Font: 
Viquipèdia i Google imatges, Isma, Nacho i Adri
Text publicat per: 

Es troba a Terrassa a la Rambla d’Ègara a una antiga fàbrica tèxtil anomenada Vapor Aymerich, Amat i Jover (està al número 270) i és un dels exemples d’arquitectura  modernista de Catalunya, dissenyat per l'arquitecte Lluís Muncunill . La construcció va ser dirigida per l'arquitecte Lluís Muncunill i l'execució va anar a càrrec del mestre d'obres Baltà Comelles. Muncunill va aconseguir fer-ne un edifici funcional, productiu i bonic estèticament.

Els treballs es van realitzar entre 1907 i 1908 i van donar feina ordinàriament a uns 200 operaris. Mentre va durar l'obra, i en contra del que era usual a l'època, no va haver-hi cap accident.


El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya articula un sistema de museus i col·leccions arreu del territori català, especialitzats en diversos àmbits temàtics del Patrimoni Industrial la ciència i la tecnologia.


Podeu anar a visitar-lo i veure exposicions sobre les màquines de vapor, sobre l’energia hidroelèctrica, el ferrocarril, lo tèxtil, el ferro, etc...