Ubicació: 

La Fira Modernista de Terrassa és una fira d’un cap de setmana que se sol celebrar al maig. Com indica el seu nom, es una fira temàtica de l’època modernista. La gent surt al carrer amb les vestimentes d’aquell temps i fan  coses pròpies d’aquell temps com pot ser teixir o fer ceràmica amb fang. Es realitzen cercaviles tot fent balls modernistes molt elegants.

Aquesta fira es ve celebrant des de l’any 1992. Té com a objectiu principal potenciar el patrimoni modernista que hi ha a Terrassa. Es poden observar diferents oficis propis de l’època com per exemple terrissaires i teixidors. Aquesta festa atrau molts turistes interessats per la societat modernista i que volen disfrutar d’unes hores en l’ambient de l’època.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí