Els socis/sòcies d'El Camí

Són persones, famílies o entitats compromeses en ajudar a fer possible la construcció i manteniment d'El Camí perquè creuen i comparteixen els valors que encarna, a través d'una aportació econòmica anual escollida lliurement.

Si vols ajudar a completar i fer créixer El Camí dels Països Catalans, tens l'opció que l'aportació que facis et desgravi un 15% de la vostra aportació a la base de l'IRPF, pel fet que la nostra associació està inscrita al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana.

Ajuda'ns! Fes-te soci/sòcia i enforteix El Camí

 

La Secció de Caminades d'El Camí

La Secció de Caminades d'El Camí la integren persones o entitats voluntàries de cada comarca que organitzen un mínim d'una caminada a l'any al seu tram.  El conjunt de caminades que organitzen, junt amb les que organitza l'associació PAS-Amics del Camí i l'Associació Cívica El Camí al País Valencià, configuren el calendari anual de caminades del Camí. 

També repassen els senyals del Camí de tant en tant. És l'eina idònia d'aquells a qui agrada caminar en grup i conèixer caminants d'arreu del territori.

S'hi proposen caminades per etapes ja senyalitzades o definides, on els amfitrions donen a conèixer el seu poble o comarca a la resta. El grup funciona amb una llista de correu autoorganitzada, on es fan les convocatòries de forma oberta i els caminants s'hi uneixen quan la proposta els interessa.

Apunta-t'hi aquí

Més informació sobre la Secció de Caminades i el marcatge d'El Camí la trobaràs aquí
Si sou un institut o un grup d'educació en el lleure, consulteu l'apartat Camiescola i Camijove

Aquí pots veure el calendari i arxiu d'activitats de l'associació Cívica El Camí al País Valencià.

 

Els amics d'El Camí

Són totes aquelles persones i entitats que s'han adherit al Camí per rebre'n informació i que el gaudeixen o hi participen en algun dels vessants de tant en tant.

Apunta't aquí i afegeix-te als milers d'amics d'El Camí actuals

 

Els ajuntaments

Els ajuntaments i altres administracions públiques participen en la definició de l'itinerari per aprofitar els recursos existents, a fi de millorar la prosperitat econòmica dels establiments del municipi i donar a conèixer els seus valors culturals. Poden participar:

> Definint conjuntament l'itinerari pel nucli urbà i terme municipal i facilitar el permís per a senyalitzar.

> Rebent serveis i productes complementaris com la guia web del municipi, fulletó informatiu, manteniment i reposició de la senyalització, aparèixer en la guia en paper del tram, promoció turística, etc. mitjançant una aportació econòmica anual reduïda.

Descarregar Fulletó Avantatges dels Ajuntaments Membres

El Camí es finança també a través de subvencions d'administracions supralocals. Vegeu el llistat de col·laboradors.

Per adherir-vos com ajuntament, poseu-vos en contacte amb el Pas (pas@elcami.org; 93 844 45 53).

 

Entitats dinamitzadores

L’associació Pas: Amics del Camí - Participació i Sostenibilitat i l'Associació Cívica El Camí al País Valencià són les entitats que impulsen i dinamitzen el Camí.

El PAS està registrada el 8 de març del 2005 i l'ACCPV es creà l'any 2018. Totes dues son entitats sense afany de lucre. Es compon d’un secretariat tècnic, que treballa en el dia a dia per coordinar el projecte, l’assemblea de socis i la junta directiva, que en tracen les línies d’actuació.

PAS (Cardedeu, Vallès Oriental): elpas@elcami.org; 93 844 4553
www.pas.cat

Associació Cívica El Camí al País Valencià:  
elcamialpv@gmail.com
647870222 (Ramon Martí)
https://elcamialpv.blogspot.com/

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí