Els socis-padrins d'El Camí

Són persones, famílies o entitats compromeses en ajudar a fer possible la construcció i manteniment d'El Camí perquè creuen i comparteixen els valors que encarna, a través d'una aportació econòmica anual escollida lliurement.

Si vols ajudar a completar i mantenir viu El Camí dels Països Catalans, tens l'opció que l'aportació que facis et desgravi un 15%  de la vostra aportació a la base de l'IRPF, pel fet que la nostra associació està inscrita al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana

Ajuda'ns! Fes-te soci-padrí i manté viu El Camí

 

Els vetlladors d'El Camí

Els vetlladors son les persones o entitats voluntàries de cada municipi que defineixen per on passa El Camí i es cuiden de senyalitzar-lo i repassar-lo un cop l'any. Són persones que s’estimen la seva terra i volen donar-la a conèixer. Ells i els socis-padrins són l’ànima del Camí.

Actualment som més de 600 vetlladors arreu dels Països Catalans, entre els quals hi ha gent a titol personal, entitats excursionistes, associacions culturals, agrupaments escoltes, instituts, esplais,...

Més informació sobre els vetlladors i pautes tècniques la trobaràs aquí.
Si sou un institut o un grup d'educació en el lleure, consulteu l'apartat Camiescola i Camijove.

Apunta't com a vetllador en aquest formulari i fes-te teu un tros del Camí.


 

El Grup de Caminants

El Grup de Caminants reuneix gent que vol descobrir els Països Catalans tot fent El Camí de forma autoorganitzada i sense cap cost organitzatiu; és l'eina idònia d'aquells a qui agrada caminar en grup i conèixer caminants d'arreu del territori.

S'hi proposen caminades per etapes ja senyalitzades o definides, on els amfitrions donen a conèixer el seu poble o comarca a la resta. El grup funciona amb una llista de correu autoorganitzada, on es fan les convocatòries de forma oberta i els caminants s'hi uneixen quan la proposta els interessa.

Apunta-t'hi aquí.

 

Els amics d'El Camí

Són totes aquelles persones i entitats que s'han adherit al Camí per rebre'n informació i que el gaudeixen o hi participen en algun dels vessants de tant en tant.

Apunta't aquí per afegir-te als milers d'amics del Camí actuals.

 

Els ajuntaments

Els ajuntaments i altres administracions públiques participen en la definició de l'itinerari per aprofitar els recursos existents, a fi de millorar la prosperitat econòmica dels establiments del municipi i donar a conèixer els seus valors culturals. Poden participar:

> Definint conjuntament l'itinerari pel nucli urbà i terme municipal i facilitar el permís per a senyalitzar.

> Rebent serveis i productes complementaris com la guia web del municipi, fulletó informatiu, manteniment i reposició de la senyalització, aparèixer en la guia en paper del tram, promoció turística, etc. mitjançant una aportació econòmica anual reduïda.

Descarregar Fulletó Avantatges dels Ajuntaments Membres

El Camí es finança també a través de subvencions d'administracions supralocals. Vegeu el llistat de col·laboradors.

Per adherir-vos com ajuntament, poseu-vos en contacte amb el Pas (pas@elcami.org; 93 844 4553).

 

Associació Pas-Amics del Camí

L’Associació Pas: Amics del Camí - Serveis de Participació i Sostenibilitat, és l’entitat que impulsa i coordina El Camí. Està registrada el 8 de març del 2005 i exclosa d’ànim de lucre.

Es compon d’un secretariat tècnic, que treballa en el dia a dia per a coordinar el procés de creació del Camí, l’assamblea de socis i la junta directiva, que en tracen les línies d’actuació.

Contacte:

Seu de la coordinació nacional (Cardedeu, Vallès Oriental): pas@elcami.org; 93 844 4553
País Valencià: paspv@elcami.org; 664 295 756

www.pas.cat

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.