Ubicació: 

Festes de Sant Pere, patró d’Esporles. Al darrer cap de setmana de juny. Es celebren tot tipus d’activitats culturals que inclouen la participació dels ciutadans, concerts i sopars a la fresca. A més es compta amb un mercat al carrer Major del poble.

Festes de la Mare de Deu d’Agost. 14, 15 i 16 d’agost. Són les festes de la Vila Nova i es celebren activitats culturals i sopars a la fresca organitzats per l’associació de veinats.

Mercat setmanal. Al poble hi ha un mercat setmanal ambulant cada dissabte al matí, situat al passeig del Rei. Al mercat podeu trobar productes d’alimentació fresca, plantes, roba i articles per a la llar.

Mercat artesà. El primer dissabte de cada mes s’organitza el Mercat Artesà, on, a la venda dels productes habituals del mercat setmanal, s’afegeix la d’articles artesans. Aquests dies el mercat també s’estén a la plaça del Jardinet.

Fira Dolça. El primer diumenge d’octubre es celebra la Fira Dolça. En aquesta jornada, Esporles es dona a conéixer a tota l’illa i es reben a milers de visitants cada any. A més de comestibles i diferents productes artesans, hi destaca especialment la presència dels dolços. També es fan nombroses activitats durant tot el dia: exposicions, concursos de rebosteria, demostracions culinàries, tallers.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí