Ubicació: 

Destaca l’Església de Sant Joan Baptista, contruïda el segle XVII,  la qual emprava  com a campanar una antiga torre defensiva del segle XVI, que juntament amb la Torre d’en Tem Alemany , del segle  s. XVI,  tenien  per finalitat vigilar i protegir el poble els pirates.

Estellencs té un grapat de possessions típiques de muntanya com ara Son Fortuny, Es Collet, Son Serralta, Es Putxet, Es Grau, Cas Xocolater. Hi ha un grapat de entitats que podem destacar, com la Comunitat de Regants de S'Ull de S'Aigua, que és una comunitat de regants d'una font que surt de la finca Son Fortuny, anomenada S'Ull de S'Aigua, i aquesta aigua està repartida, per hores, a diverses finques fins a arribar a la finca Es Collet.

Es pot anar al mirador de s'Atalaia, actualment mirador d'Es Collet, magnífic per les vistes de la costa que s’hi poden trobar.

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí