Ubicació: 

A l’actualitat l’economia del poble està lligada al turisme, essent la majoria d’activitats les destinades a ús de hotel i residencial turístic, acompanyades de l’oferta complementaria (restaurants y bars).

 Estellencs tradicionalment ha estat vinculat només al sector agrari, que actualment està lligat l’agricultura d’autoconsum per la conservació del paisatge tradicional. Pel que fa a la ramaderia, la major part de caps de bestiar és oví, seguit de lluny per la ramaderia caprina i l’aviram. 

Al municipi d’Estellencs l’activitat industrial és casi nul.la. És l’activitat constructiva la base del sector secundari, tant a nivell de nombres d’empreses com de població activa. L’Agenda Local destaca la producció de vi i oli.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.