Esteu aquí

Inici | Camina'l

Grup de caminants

En els grups de caminants s'integren caminades organitzades tant per l'Associació Cívica al País Valencià com per l'associació Pas: Amics del Camí - Participació i Sostenibilitat

.

ELS GRUPS

Descobrim els Països Catalans tot recorrent el Camí de forma autoorganitzada i sostenible.

Som grups oberts a tots i totes. Només calen ganes de conèixer món! Entre 2010 i 2019 hem fet 160 excursions amb vora 200 participants, fent amics i aprenent a estimar la terra de la mà de la seua gent :)

 

LES CAMINADES

Les caminades són rutes senderistes d’entre 6 i 22 km que segueixen una etapa del Camí. Generalment són lineals i duren un dia.

La dificultat va des de molt fàcil a molt exigent. Per evitar disgustos, comprova sempre si l’excursió és indicada per a tu. Què significa cada nivell de dificultat?

Qualsevol pot proposar fer una caminada, per la qual rebrà l’assessorament i suport d’El Camí.

Apunteu-vos a la llista de correus del Grup en el formulari de sota.

Si teniu mobilitat reduïda, podeu adaptar la ruta com necessiteu. Si no teniu cotxe, useu transport públic o compartiu. La llengua vehicular és el català, però el nostre Grup és ben obert i per això és integrat per gent de tots els orígens i llengües.

 

 

PAÍS VALENCIÀ:

Al mapa i la taula de control assenyalem les etapes encara per caminar. Podeu veure’n detalls fent servir el cercador de trams.

Consulta aquí el Calendari de caminades

La participació mitjana és de 25. Usem transport públic o deixem cotxes a cada extrem de la ruta. Sovint s’inclouen visites culturals.

Són gratuïtes pels socis i tenen un cost d'inscripció de 10 euros per la resta, que inclou organització, guiatge i assegurança.

 

També organitzem un aplec anual, visites culturals, rutes urbanes i l’assistència a festes, concerts i trobades d’interès cultural. Tota activitat amb cost és opcional.

Aprofitem les excursions per xarrar, cantar, fer música i deixar les nostres impressions en el Llibre de la Comarca, que custodien els vetlladors.

 

Anunciem les excursions per llista de correus, pel Facebook del Grup i pel web d’El Camí a l’apartat d’activitats. Pengem una fitxa amb tots els detalls i un formulari d’inscripció. Per compartir fotos i experiències hi ha el blog d'El Camí.

Al calendari podeu consultar totes les excursions, tant previstes com passades. Ens ajudeu a fer excursions millors quan contesteu l'enquesta semestral de participació.