Esteu aquí

Inici | Camina'l

Grup de caminants

CALENDARI DE CAMINADES

EL GRUP

Descobrim els Països Catalans tot recorrent el Camí de forma autoorganitzada i gratuïta. Fem amics i aprenem a estimar la terra de la mà de la seua gent.

Som un grup obert a tots i totes. Només calen ganes de conèixer món! Entre 2010 i 2018, hem fet 120 excursions amb vora 2000 caminants.

 

LES CAMINADES

Les caminades són rutes senderistes d’entre 6 i 22 km que segueixen una etapa del Camí. Generalment són lineals i duren un dia.

La dificultat va des de molt fàcil a molt exigent. Per evitar disgustos, comprova sempre si l’excursió és indicada per a tu. Què significa cada nivell de dificultat?

Qualsevol pot proposar fer una caminada, per la qual rebrà l’assessorament i suport d’El Camí. Al mapa i la taula de control assenyalem les etapes encara per caminar. Podeu veure’n detalls fent servir el cercador de trams.

La participació mitjana és de 25. Usem transport públic o deixem cotxes a cada extrem de la ruta. Sovint s’inclouen visites culturals.

 

ALTRES ACTIVITATS

També organitzem un aplec anual, visites culturals, rutes urbanes i l’assistència a festes, concerts i trobades d’interès cultural. Tota activitat amb cost és opcional.

Aprofitem les excursions per xarrar, cantar, fer música i deixar les nostres impressions en el Llibre de la Comarca, que custodien els vetlladors.

 

PARTICIPEU!

Anunciem les excursions per llista de correus, pel Facebook del Grup i pel web d’El Camí a l’apartat d’activitats. Pengem una fitxa amb tots els detalls i un formulari d’inscripció. Per compartir fotos i experiències hi ha el blog d'El Camí.

Al calendari podeu consultar totes les excursions, tant previstes com passades. Ens ajudeu a fer excursions millors quan contesteu l'enquesta semestral de participació.

Apunteu-vos a la llista de correus del Grup en el formulari de sota.

Si teniu mobilitat reduïda, podeu adaptar la ruta com necessiteu. Si no teniu cotxe, useu transport públic o compartiu. La llengua vehicular és el català, però el nostre Grup és ben obert i per això és integrat per gent de tots els orígens i llengües.

 

CONTACTE

El coordinador del Grup és Ramon Martí (647870222 rmarti@elcami.org). Si voleu ser a un grup de Whatsapp general o comarcal, demaneu al telèfon de dalt.