En els grups de caminants s'integren caminades organitzades tant per l'Associació Cívica al País Valencià com per l'associació Pas: Amics del Camí - Participació i Sostenibilitat

ELS GRUPS

Descobrim els Països Catalans tot recorrent el Camí de forma autoorganitzada i sostenible.

Som grups oberts a tots i totes. Només calen ganes de conèixer el país, fent amics i aprenent a estimar la terra de la mà de la seua gent :)

LES CAMINADES

Les caminades són rutes senderistes d’entre 6 i 22 km que segueixen una etapa del Camí. Generalment són lineals i duren un dia, si bé també poden ser de dos dies o més.
Les caminades també es complementen amb les que organitza com a tal l'associació PAS.

La dificultat va des de molt fàcil a molt exigent. Per evitar disgustos, comprova sempre si l’excursió és indicada per a tu. Què significa cada nivell de dificultat?

Qualsevol pot proposar fer una caminada, per la qual rebrà l’assessorament i suport d’El Camí.

Apunteu-vos a la llista de correus del Grup en el formulari de sota.

La llengua vehicular és el català, però el nostre Grup és ben obert i per això és integrat per gent de tots els orígens i llengües.

Sovint s’inclouen visites culturals.

Són gratuïtes pels socis i tenen un cost d'inscripció de 10 euros per la resta, que inclou organització, guiatge i assegurança.

També organitzem un aplec anual.

Aprofitem les excursions per xarrar, cantar, fer música i deixar les nostres impressions en el Llibre de la Comarca, que custodien els vetlladors.

Anunciem les excursions per llista de correus, xarxes socials i pel web d’El Camí a l’apartat d’activitats. Per compartir fotos i experiències hi ha el blog d'El Camí.

Al calendari podeu consultar totes les excursions, tant previstes com passades. Ens ajudeu a fer excursions millors quan contesteu l'enquesta semestral de participació.

Formulari per Entitats - Amics del Camí

CAPTCHA
Necessitem verificar que ets una persona Real

Vull fer-me del grup de CAMInants

Per participar en caminades arreu del territori i organitzar-ne a prop del meu poble. A més, podré rebre gratuïtament informació de l'evolució i activitats relacionades amb el projecte El Camí (Enviament de baixa freqüencia).

* camps obligatoris

Quin rol vull tenir en el Grup de Caminants?
CAPTCHA
Necessitem verificar que ets una persona Real

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.