Temàtica: 
Ubicació: 

L'excursió al Puig de Galatzó és una de les més interessants que es poden fer. Cal tenir en compte que es pugen gairebé els seus 1026 m, ja que l'excursió es comença pràcticament des del nivell de la mar. Però, val la pena arribar-hi, ja que des del cim, en un dia clar, es pot veure bona part de Mallorca i no hi ha cap cim més alt als voltants.

Hi ha un camí públic, que comença a la carretera per anar cap al Boal de Ses Serveres. Aquest mateix camí permet anar també a la finca pública de Sa Coma d'en Vidal.

Des de Ses Serveres, que és com es coneix a Estellencs aquest lloc, des de darrere la caseta de carboners comença el camí cap al Puig.

Al llarg del seu recorregut podem trobar restes de sitges, casetes de carboner. La pujada és accentuada, però el cansament s'alleuja amb les vistes de les quals anam gaudint.

Al Galatzó també hi podem arribar des de Puigpunyent i des de Calvià. La caminada des d'Estellencs és la que es trobaria en segon lloc en dificultat.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.