Temàtica: 
Ubicació: 

Son Fortuny, avui migpartida, era la possessió més gran del municipi d’Estellencs i s’estén pel vessant de tramuntana del puig de Galatzó (1.027 m). Ocupa la part més elevada del terme amb un 40% de la
superfície municipal.
La gran superfície de la finca (663 ha) va propiciar-ne la seva divisió en grans extensions de límits a vegades difícilment identificables pels visitants, un cop abandonada la seva explotació.
L’any 1981 el Consell Insular de Mallorca va adquirir-ne una franja de 283,5 ha situades a la part meridional i manco productiva de la finca. Aquesta part fou declarada d’Utilitat Pública el 18 de maig de 1983.
Disposa d’una àrea recreativa i un petit refugi obert (Ses Serveres).

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí