Punts d'interès d'Escorca

Dimecres, 21 maig, 2014
Ubicació: 
Font: 
pas
Text publicat per: 
PAS (Font: Viquipèdia)

Sa Calobra: Sa Calobra és una cala del municipi d'Escorca (Mallorca) i, a la vegada, nucli turístic que pren el nom d'un petit llogaret que hi havia a les proximitats.

Cala Tuent: és una petita cala d’imprescindible visita, una de les més paradisíaques de l’illa malgrat a la seva parcial urbanització. En la Cala Tuent, les oliveres quasi toquen el mar amb les seves branques.

Torrent de PareisEl Torrent de Pareis és un torrent que comença al lloc anomenat S'Entreforc, per la confluència de dos torrents: el Torrent del Gorg Blau o Sa Fosca i el Torrent de Lluc.

Lluc (Museu, Església, Pujol dels Misteris i de la trobada): Lluc (del llatí Lucus, bosc sagrat) és un nucli de població del municipi d'Escorca, aglutinat entorn del Santuari de Llucfundat al segle XIII, i considerat com un dels dels llocs més importants de pelegrinatge de l'illa de Mallorca. Cal destacar l’Escolania dels Blauets de Lluc, que data del segle XIII, i representa ser una de les entitats musicals més antigues de Mallorca.

Església de Sant PereL'Església de Sant Pere representa el gòtic primitiu i va ser la primera de la parròquia de Escorca. És una de les citades en la Butlla de Innocenci IV i de les que conserven més les seves característiques tipològiques.