Punts d'interès de Selva

Dilluns, 26 maig, 2014
Ubicació: 
Font: 
Ajuntament de Selva
Text publicat per: 
PAS

Son Arnau: Antigues cases de possessió que daten entre el segle XVII i XVIII. Antigament sembla que s’hi situava la posada dels pelegrins que pujaven al monestir de Nostra Senyora de Lluc.

Sa Bisbal: Edifici del segle XVII, però va sofrir importants reformes durant el segle XIX, on s'hi va ubicar el quarter de la Guàrdia Civil i posteriorment l’estanc. Actualment ha estat totalment rehabilitat i transformat en hotel rural.

Creu de Valella:Es tracta d’una creu barroca, datada l’any 1710.

Telègraf òptic (Selva i Campanet): Es tracta de les restes de cinc torres que suposadament formaven part d’un sistema de comunicacions militars datat a mitjans del segle XVIII per comunicar la capitania general de Ciutat amb la guarnició d’Alcúdia.

Fonts de Camarata i Valella: Es coneixen poques dates d'aquestes fonts, però s'han trobat documents de mitjans del segle XIX que en parlen.

Església Parroquial de Sant Llorenç de Selva: L'església actual, dedicada a Sant Llorenç,  data del segle XVII,  ha patit diverses restauracions des del segle XIV.

Ermita de Crist Rei: Es tracta d'una ermita, actualment en runes, que fou erigida l'any 1927 per tal de celebrar la romeria dels dimarts de Pasqua.