Aquest dimarts 7 de novembre un grup d'alumnes de 4t d'ESO de l'Escola Cultura Pràctica de Terrassa va repassar les marques d'El Camí del tram que tenen assignat com a vetlladors. Ens vam trobar poc després de les 10h del matí al camp de futbol de Can Tries (Viladecavalls) per començar la caminada de senyalització en direcció al nucli de Viladecavalls.

L'Escola ja fa uns anys que és vetlladora i col·labora amb el projecte d'El Camí. El passat octubre vam fer la xerrada teòrica amb els alumnes i aquest dimarts va ser el primer contacte amb la pràctica de la senyalització. Els queda pendent de cara al segon trimestre l'última caminada, que ja faran pel seu compte les dues classes de quart, per repassar les marques que van quedar pendents. Des de les aules, treballaran també la Camipèdia, afegint continguts sobre cultura popular, patrimoni o personatges il·lustres de Terrassa.

Vam gaudir d'una bonica jornada assolellada però freda! i en contacte amb la natura descobrint nous camins ben a prop de casa.

Si voleu que la vostra escola sigui vetlladora inofrmeu-vos-en aquí.

AdjuntMida
Image icon img_20171107_112028.jpg142.04 KB

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí