CENT ANYS (1913 - 2013) - VISIÓ D'UNA ÀNIMA SANTJOANINA

Ruta literària on podrem gaudir d’una ruta literària que ens portarà a conèixer molt millor alguns indrets del poble de Sant Joan de les Abadesses a través de la seva mirada, les seves inquietuds i de la seva experiència. Espais plens d’història immortalitzats per sempre amb les seves generoses, senzilles i amables paraules.

Una mostra de la importància de la seva obra per la vila de Sant Joan de les Abadesses es el poema Paborde i Pabordessa, pel qual fou guardonat en els jocs Florals de Ripoll l’any 1959, o també la publicació, l’any 1993 de Sant Joan de les Abadesses, una Vila del Ripollès.

Accedeix a l'eBook

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí