Ubicació: 

 ,La carn és l’element bàsic de la cuina morellana, i especialment  ,la carn de caça(senglar, cabirol, conill, llebre, perdiu, tord, coloma, , ,guatla…), ja siga en forma d’ estofats, d’embotits o en escabetx. No s’han de passar per alt les croquetes morellanes i altres plats , , tan consistents com la sopa morellana, la sopa de flam… I, entre , , , ,els dolços tradicionals, el , flaó (pastisset farcit de mató i ametles) i ,la , quallada amb mel. La tòfona i els bolets són dos ingredients claus: camagroc, múrgola, fredolic, rossinyol, orella blanca, peublau, llengua de bou, rovelló… són algunes de les varietats emprades.

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 , , , , , ,

 , , , , , ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí