Dissabte al vespre, el municipi de Sant Pau de Segúries s’omplia de pagesos i ramaders que venien de tota la vall. Un cop havien acabat el dia a les seves terres, agafaven un sac ple d’allò que cultivaven o criaven i s’acostaven al poble. Era el dia que aprofitaven per fer mercat. Canviaven el que ells portaven per allò que necessitaven.

Les dones que venien al poble, també aprofitaven per anar a la perruqueria, doncs amb el dia a dia tan enfeinat que sempre portaven els era una mica complicat. Així que totes les perruqueries del pobles estaven fins a altes hores de la matinada obertes i plenes.

Al matí mentre esperaven l’autocar que els portés de nou a casa seva s’ajuntaven tots a la cooperativa de Sant Pau de Segúries i feien un got de vi que sempre anava acompanyat d’una arengada, per omplir una mica la panxa i agafar forces per tornar a la rutina.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí