Ubicació: 

Sant Celoni des de finals dels anys noranta ha destacat per la proliferació de diverses formacions musicals de hardcore, i és una de les localitats catalanes on s’han format més grups d'aquest estil musical. Entre aquests grups, i com a més veterans, destaquen Zeidun, Twisted Nails o Moksha. Aquesta proliferació de grups ha fet que Sant Celoni hagi estat anomenada la capital del hardcore.

El ventall, tant de grups com d’estils musicals, ha anat en augment en els darrers anys. Podem descobrir formacions de pop, rock, metal, ska, etc. Entre la nova fornada de grups destaquen The Corkscrew, Le Pim Pam Pum o la Celula Durmiente.

Gràcies a l’interès dels joves celonins per la música, s’han creat en els darrers anys propostes interessants al municipi per afavorir la promoció dels grups de música local: el Sessions’n Sona i el Sant Celoni Sona!.

El Sessions’n Sona reuneix un o dos cops al mes un parell de grups del poble més algun de fora per realitzar una actuació a la Sala Petita de l’Ateneu.

El Sant Celoni Sona! és un concurs musical al qual pot participar qualsevol formació del territori català i té com a premi enregistrar un mini-CD de cinc cançons i un seguit d’actuacions per diferents punts de Catalunya.

 ,

 ,

Text redactat per: Abel Travessa , , Any: 2008

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí