Grups de música de Sant Celoni

Ubicació: 
Font: 
pas

Sant Celoni des de finals dels anys noranta ha destacat per la proliferació de diverses formacions musicals de hardcore, i és una de les localitats catalanes on s’han format més grups d'aquest estil musical. Entre aquests grups, i com a més veterans, destaquen Zeidun, Twisted Nails o Moksha. Aquesta proliferació de grups ha fet que Sant Celoni hagi estat anomenada la capital del hardcore.

El ventall, tant de grups com d’estils musicals, ha anat en augment en els darrers anys. Podem descobrir formacions de pop, rock, metal, ska, etc. Entre la nova fornada de grups destaquen The Corkscrew, Le Pim Pam Pum o la Celula Durmiente.

Gràcies a l’interès dels joves celonins per la música, s’han creat en els darrers anys propostes interessants al municipi per afavorir la promoció dels grups de música local: el Sessions’n Sona i el Sant Celoni Sona!.

El Sessions’n Sona reuneix un o dos cops al mes un parell de grups del poble més algun de fora per realitzar una actuació a la Sala Petita de l’Ateneu.

El Sant Celoni Sona! és un concurs musical al qual pot participar qualsevol formació del territori català i té com a premi enregistrar un mini-CD de cinc cançons i un seguit d’actuacions per diferents punts de Catalunya.

 ,

 ,

Text redactat per: Abel Travessa , , Any: 2008