Ubicació: 

 , Festa de Sant Joan de Mata, 1 de febrer. La festa té lloc a la capella que en honor del sant és a tocar el castell de Mataplana.

Festa de Ntra. Sra. de Lourdes al barri del Cortal, 8 de febrer

Festa del Beat Pare Coll i Homenatge a la gent gran, 17 de maig

Festa de la Pentecosta al barri del Cortal, maig

Festa del Comú o de la Botifarra, maig-juny. Aquest dia, pel matí, totes les persones que s’apropen al santuari de Montgrony reben un panet i un tall de botifarra negre.

Festa Major petita per Sant Pere, juny

Festa de la Sega, últim diumenge de juliol. La jornada festiva consisteix a rememorar com es feia antigament la feina de segar un prat. També hi ha una exposició de maquinària agrícola antiga.

Festa del Cavall del comte Arnau, 15 d’agost. La figura d’un cavall recorre el poble traient foc per la boca, tal com explica la llegenda. Jornada acompanyada per un mercat medieval i d’altres activitats lúdiques.

Festa Major, primer cap de setmana de setembre

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí