Ubicació: 

El poble de Benissa comença el seu cicle anual de festes en el mes de gener, amb la seua tradicional “Fira i Porrat” en honor de Sant Antoni del Porquet. Consta de tres caps de setmana en els quals la majoria de les associacions del municipi

S’impliquen en els actes festius.

Es realitzen exposicions de cotxes nous i d'ocasió, concursos gastronòmics, partides de pilota, fira ramadera, atraccions per a majors i menuts, una partida d'escacs vivents i un gran nombre d'activitats per a tots els públics.

Els actes amb major assistència de públic són la tradicional benedicció d'animals , on a més de la imatge de Sant Antoni desfilen tota classe d’animals, , cavalls, muls, tirant de carros engalanats per a l'ocasió, gossos, gats i una gran varietat d'animals. L'altre esdeveniment que compta amb gran acceptació pels benissers i els visitants és la Fira Medieval, , que se situa en el nostre meravellós nucli antic que es converteix en el marc ideal per a la seua celebració.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí