Temàtica: 
Ubicació: 

ELS MASOS DE L’ANTIC TERME

El terme de Morella està estructurat en nuclis autònoms denominats denes, per ser-ne 10 des d’antic (avui dia 12). Cada dena tenia la seua capitalitat, on s’emmagatzemava el gra per pagar els impostos i el delme de l’església i on es reunien els veïns en determinades ocasions. L’any 1976, a més, , , , s’hi van , , , , , , incorporar al municipi de Morella dos pobles: Xiva i Ortells.Al , llarg d’un territori tan extens hi ha una gran quantitat de masos. ,

 ,

Diu que n'hi havia tants com dies , en té l’any. Molts d’ells estan abandonats, sobretot a causa de la baixa rendibilitat del’agricultura de muntanya, però formen part del patrimoni que cal conèixer.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí