Cooperativa La Fageda

Ubicació: 
Font: 
pas

La visita a la cooperativa La Fageda ofereix una experiència única i plena de sensacions. Ubicada a la Fageda d’en Jordà, en un entorn protegit i incomparable dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, permet al visitant conèixer el procés de producció del iogurt de granja.

 ,

La visita, d’uns quaranta-cinc minuts de durada, s’inicia amb un recorregut per la granja, on el visitant pot acostar-se a les vaques, acaronar els vedells petits, veure com s’alimenten amb farratges naturals, com es munyen... La planta d’elaboració de làctics fa possible després conèixer el procés de fabricació del iogurt i de les postres elaborades amb la llet de les nostres vaques, productes que no contenen ni conservants ni colorants.

Fer un tomb per la cooperativa la Fageda és també conèixer una manera de ser i de treballar respectuosa amb l’entorn, les persones i els animals, és acostar-se a un model de desenvolupament sostenible, veure com es preparen els plançons d’espècies autòctones i respirar aire pur.

La ruta guiada acaba amb la projecció d’un audiovisual i amb un  ,tast  ,de làctics perquè el paladar del visitant gaudeixi d’aquell producte que abans ha vist com s’elabora. Més que una visita, trepitjar les instal·lacions de la cooperativa, esdevé una experiència inoblidable.

 ,

 ,

Dades:

Cooperativa La Fageda

 ,Mas Els Casals, s/n

 ,Santa Pau 17811 ( La Garrotxa)

 ,Servei d’Atenció al Visitant

 ,Per concertar una visita guiada cal trucar al 972 68 10 11. Podeu fer la reserva online a:

http://www.fageda.com/visites/

 ,visites@fageda.com

 ,http://www.fageda.com

 ,

 ,Text redactat , per: Esther Carreras , , , , Data: , primavera de 2009