Ubicació: 

El 31 de juliol de 1982 quedà constituïda la Comissió d’Actes “Lluís Companys”. Els seus principals objectius són aconseguir la unió i l’agermanament dels pobles veïns de les contrades pirinenques de l’Albera.

Anualment, a mitjan octubre, organitza la trobada reivindicativa de La Vajol – Manrella, a la collada on hi ha erigit el monument a Lluís Companys (inaugurat l’any 1981), punt de trobada de nacionalistes catalans dels dos vessants dels Pirineus, els quals, amb una ofrena floral i distints parlaments recorden la figura de Companys i el mig milió d’espanyols, la major part catalans, que per aquests indrets, l’any 1939 emprengueren l’angoixós camí de l’exili.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí