El Centre d’Educació Ambiental Alt Ter (CEA ALT TER) és una associació, creada l’any 2000, amb l’objectiu de donar a conèixer, recuperar i protegir el patrimoni natural i cultural dels Pirineus Orientals.

Actualment el CEA Alt Ter realitza activitats i estades d’educació ambiental per escolars de diferents nivells educatius, guiatges de divulgació del patrimoni, campanyes de sensibilització, recuperació i conservació d’espais naturals, elaboració de materials pedagògics i interpretatius i disseny d’itineraris de natura i senderisme.

L’àmbit geogràfic d’actuació principal del CEA Alt Ter és el Ripollès. Realitza guiatges de natura i visites guiades a les viles, monestirs i altres monuments de la comarca.

El CEA Alt Ter gestiona directament les visites al castell de Mataplana i el Museu del Comte Arnau a Gombrèn i l’Ecomuseu el Molí Petit a Sant Joan de les Abadesses, on hi te la seva seu social.

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí