Calendari de festes de Puigpunyent

Diumenge, 1 juny, 2014
Ubicació: 
Font: 
Ajuntament de Puigpunyent
Text publicat per: 
PAS

Festival de Música de Puigpunyent: Se celebra a finals de l'època estival. El seu esperit és promoure la música, acostar-la al nostre municipi i també donar l'oportunitat a joves intèrprets de poder participar amb músics ja consolidats.

Festes de la Mare de Déu d'agost (15 d'agost) - Puigpunyent: La intenció de les festes és sortir de la rutina i passar-ho bé amb tots els amics, familiars i veïnats. S'hi celebra, entre altres actes, les tradicionals "vetllada de ball mallorquí" i "nit de comèdia". Darrerament s'hi han afegit nous actes com la festa infantil, el sopar a la fresca, la nit del playback...

Festes de la Nativitat de la Mare de Déu (8 de setembre) – Galilea: Dins els actes de les festes destaquen l'embutar per la seva tradició i la lectura del pregó. Les festes conclouen el dissabte següent amb el Festó, un sopar de veïnats a la plaça on cada un aporta un plat de la seva elaboració.

Fira Ecològica, Pagesa i Artesana: Organitzada per l'Associació Vallpuig i patrocinada per l'Ajuntament de Puigpunyent, la Fira és una mostra del patrimoni rural, agrícola i ecològic del municipi. El seu objectiu és potenciar les possibilitats culturals i econòmiques de la zona, sempre amb el major respecte a la naturalesa i la intenció de preservar el nostre entorn.