Ubicació: 

Festival de Música de Puigpunyent: Se celebra a finals de l'època estival. El seu esperit és promoure la música, acostar-la al nostre municipi i també donar l'oportunitat a joves intèrprets de poder participar amb músics ja consolidats.

Festes de la Mare de Déu d'agost (15 d'agost) - Puigpunyent: La intenció de les festes és sortir de la rutina i passar-ho bé amb tots els amics, familiars i veïnats. S'hi celebra, entre altres actes, les tradicionals "vetllada de ball mallorquí" i "nit de comèdia". Darrerament s'hi han afegit nous actes com la festa infantil, el sopar a la fresca, la nit del playback...

Festes de la Nativitat de la Mare de Déu (8 de setembre) – Galilea: Dins els actes de les festes destaquen l'embutar per la seva tradició i la lectura del pregó. Les festes conclouen el dissabte següent amb el Festó, un sopar de veïnats a la plaça on cada un aporta un plat de la seva elaboració.

Fira Ecològica, Pagesa i Artesana: Organitzada per l'Associació Vallpuig i patrocinada per l'Ajuntament de Puigpunyent, la Fira és una mostra del patrimoni rural, agrícola i ecològic del municipi. El seu objectiu és potenciar les possibilitats culturals i econòmiques de la zona, sempre amb el major respecte a la naturalesa i la intenció de preservar el nostre entorn.

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí