Ubicació: 
 • Església Parroquial de Puigpunyent: Documentada per primer cop l'any 1236, les obres definitives del temple daten del s. XVIII. Consagrada a l'Assumpció de Nostra Senyora, se situa al barri de la Vila.
 • Ajuntament: Antigament, l'Ajuntament Vell era situat al barri de la Vila però amb els anys l'espai va resultar insuficient. Per aquest motiu, l'any 1986 es va construir el nou Ajuntament amb una estructura típica de casa mallorquina, amb dues plantes d'alçat i dos aiguavessos.
 • Pou Nou: Se situa dins el territori conegut històricament com es Camp Franc. Es troba cobert amb una capelleta o cúpula de secció circular, amb un paretó amb una filada de pedra viva a la part frontal per treure aigua.
 • Comellar Romeguers: Des d'aquest punt es poden observar les magnífiques vistes de la vall de Son Puig, on es posa de manifest l'alt interès natural del terme.
 • Ca ses Monges: Les monges agustines s'establiren a fitxa_ruta l'any 1875. L'edifici va ser cedit pels Villalonga de Son Fortesa a la congregació de religioses mentre es trobassin a la localitat.
 • Garrover de ses Sabates: Aquest arbre catalogat rep aquest nom ja que «Es de Superna, com anaven a fitxa_ruta, se posaven ses sabates en ésser en aquest garrover i, en tornar, se les llevaven de bell nou per no espanyar-les» ("Un altre tresor en es Puig de na Fàtima", rondalla d'Antoni Maria Alcover, tom XXIV).
 • Barriada de Son Bru: Primer nucli urbà organitzat de la part alta de fitxa_ruta, nascut arran de les parcel·lacions de la possessió de Son Bru (1784-1818).
 • Carrer des Serral: Únic carrer empedrat de la vila. Rep aquest nom per la serralada on és ubicat. Presenta empedrat en dues parts del seu recorregut, especialment destacable és el tram inicial que és el que presenta més pujada, des del Carrer Major.
 • Ca ses Rotgeres: Casa urbana del s.XIX amb la façana lleugerament convexa. Té dues plantes, amb aparell rústic irregular, excepte les arestes laterals, que són de pedra vista.

El terme municipal de Puigpunyent està format per dues poblacions més, Galilea i Son Serralta

 • Galilea: Hi destaquem l'Església Parroquial de Galilea, d'estil neoclàssic, les marjades i el molí de Can Soler.
 • Son Serralta: Hi destaquem el Talaiot de Son Serralta, que és un jaciment arqueològic de l'edat de ferro.

 

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí