Ubicació: 

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR, (2009), Diagnòstic de l’Agenda 21 de Banyalbufar, Ajuntament de Banyalbufar i GRAM.cat, Banyalbufar.

ALBERTÍ, BENET, (1997), Banyalbufar a l’ombra de la falange, Edicions Documenta Balear, Col•lecció La Guerra Civil a Mallorca poble a poble, Palma.

 ,ALBERTI, ROSSELLÓ I VIBOT, (2002), Son Valentí, Son Balaguer, Ses Mosqueres, Associació Cultural Bany-Al-Bahar, Col•lecció Conèixer Banyalbufar 3, Palma. DD.AA., (1998), Banyalbufar i la seva història, Ajuntament de Banyalbufar, Palma. DD.AA., (2009), Banyalbufar: geografia i medi ambient, Associació Cultural Bany-Al-Bahar, Col•lecció Conèixer Banyalbufar 6, Palma.

LLOFRIU, PERE, (2003), Banyalbufar: plantes i arbres monumentals, Associació Cultural Bany-Al-Bahar, Col•lecció Conèixer Banyalbufar 4, Palma.

ORDINAS MARCÉ, GABRIEL I REYNÉS TRIAS, ANTONI, (2002), Guia de la Mancomunitat de Tramuntana: Banyalbufar, Esporles, Estellencs, Puigpunyent, Mancomunitat de Tramuntana, Palma, 2002.

ROSSELLÓ, RAMÓN I ALBERTÍ, JAUME, (1995), Història de Banyalbufar segles XIII-XVI, Lleonard Muntaner Editor, Llibres de la Nostra Terra 14, Palma.

SEGURA I SALADO, JOSEP, (1998), Vigilància marítima a Banyalbufar, Associació Cultural Bany-Al-Bahar, Col•lecció Conèixer Banyalbufar 1, Palma.

VALERO, GASPAR I ALBERTÍ, JAUME, (2000), Banyalbufar, guia de passeig, Institut d’Estudis Baleàrics, Palma.

VIVOT, TOMÀS, (1999), Sa Mola de Planícia: el vessant nord-oest, El Gall editor, Grup Excursionista de Mallorca, Palma.

VIVOT, TOMÀS, (1999), Son Bunyola, un mar de noms, Associació Cultural Bany-Al-Bahar, Col•lecció Conèixer Banyalbufar 2, Palma.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí