Ubicació: 

L’Associació Nari Nan està formada per un grup de persones del poble amb diferents inquietuts i maneres de fer, però que treballem per un mateix objectiu: donar més vida al nostre poble. Volem fer de les nostres festes i actes un punt de , trobada per tots els Serinyanencs i Serinyanenques.

Per això, des d’aquí volem animar a totes les persones, grans i petites, nascudes al poble o acabades d’arribar, a participar en aquesta associació aportant el vostre granet de sorra als diferents actes que anem preparant. Podeu contactar amb nosaltres a través de l’adreça: narinan@serinya.cat , o bé ens trobareu a Can Beia.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.