Ubicació: 

El municipi de Mieres pertany a l'àrea oriental de la Garrotxa, una àrea d'influència de Besalú i i la denominada , baixa Garrotxa. Una zona on les activitats primàries i secundàries i l'aprofitament dels recursos naturals es combinen amb una promoció del turisme no massificat.

La proporció de residents que treballen fora del municipi és del 52%, i la de llocs de treball ocupats per no residents és del 35%

Si bé el 70% de la superfície és forestal, la font de riquesa principal és la ramaderia i l'agricultura. Els principals cultius són el cereal (blat, ordi i civada). Malgrat que el percentatge de treballadors de l'agricultura és alt respecte a la comarca, hi ha hagut una reducció important en el nombre d'explotacions.

El sector porcí predomina clarament, concentrant la meitat de les unitats ramaderes, seguit pel sector boví.

El sector secundari és poc rellevant, doncs la majoria d'empreses són petites i de caire familiar.

Al municipi també hi ha alguns comerços i empreses de serveis, alguns dedicats a l'hostaleria.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.