En aquesta crònica d'el Camí ens endinsem a Catalunya, a la comarca del Montsià, concretament farem la caminada del  petit llogaret de les Ventalles fins a Ulldecona. En aquesta jornada veurem les pintures rupestres de la Pietat ubicades entre cingles a la vora de l'ermita de la Pietat. Dinarem amb un grup ecologista que ens explicarà la problemàtica de l'espoli d'oliveres mil·lenàries a Catalunya. Al bloc Ensumant la terra podreu llegir la crònica i veure imatges de la caminada; de les pintures de la Pietat, del castell d'Ulldecona, i les oliveres mil·lenàries.

Al bloc veureu  el menú de la dreta, on  trobareu  imatges amb moltes comarques dels Països Catalans, que si cliqueu a la fotografia us portaran a les cròniques de les caminades fetes a cada comarca. Cada crònica ens fa reviure una jornada, on descobrim paisatges, cultura, patrimoni  i gent que s'estima i defensa la seua comarca.

Bon viatge per les cròniques d'el Camí!.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí