S'ha tractat d'un nou format d'endinsar-nos en el país amb El Camí i volem donar-vos les gràcies tant a tots els que hi heu participat com a les entitats, persones i ajuntaments col·laboradors que heu permès als participants gaudir i enriquir-se descobrint molts aspectes del Penedès i de la seva gent i cultura que tal vegada viatjant per compte propi són molt difícils de trobar.

Per part de l'equip del Pas-Amics d'El Camí ens ha resultat molt gratificant i ho valorem molt positivament. Ja estem pensant la propera convocatòria!

Hem d’agrair la col·laboració de :

Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, CIC Fassina, Parròquia Sant Sadurní d’Anoia i Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní, Diables Semrefum, Grup Excursionista del Centre Agrícola Sant Pau d’Ordal, Celler ecològic Albet i Noya, Mel Mallofré, Ajuntament d’Avinyonet, Celler Cooperatiu La Granada, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Institut d’Estudis Penedesencs, Xicots de Vilafranca, Correm per la Terra, Centre Excursionista del Penedès, Ajuntament de Subirats, Ajuntament de la Granada, Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, Vinseum, Plataforma per la Llengua, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i el patrocinis de Vilaweb i Viladrau.

Sense ells i sense vosaltres, aquest FemCamí18, no hagués estat possible.

Aquí teniu el programa i unes fotos, una petita mostra de la gran experiència del Penedès: https://photos.app.goo.gl/8xAu8LnwhSgqMpPQ7

Moltes gràcies per la vostra participació i col·laboració i fins el proper Fem Camí!

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí