Gràcies al suport econòmic de persones com tu podem desenvolupar i dinamitzar El Camí, la ruta de senderisme cultural que uneix totes les terres de parla catalana. 

Fes-te el projecte teu i ajuda'ns a créixer!

 

Associació PAS: Amics del Camí- Participació i Sostenibilitat


Fent-te soci/sòcia del PAS podràs gaudir d'avantatges fiscals en la Declaració de la Renda. Podràs desgravar-te el 15% de la teva aportació, de la base de l'RPF, pel fet que la nostra associació està inscrita al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana.

Com a soci/sòcia, a partir de 5€ al mes (60€ l'any), tindràs la inscripció gratuïta a totes les caminades d'1 dia organitzades pel PAS-Amics del Camí, inclosa l'assegurança, i podràs gaudir de descomptes en la inscripció de la resta de caminades.

A més a més, un cop t'hagis inscrit com a soci/sòcia, podràs adquirir amb un 50% de descompte la col·lecció de guies d'El Camí, adquireix-la aquí.

 

Al País Valencià: Associació Cívica El Camí al País Valencià 

 

Aportació per transferència al PAS:

També pots fer donatius puntuals al número de compte: IBAN: ES87 0182 9796 3702 0008 6902 (BBVA). Poseu al concepte nom i e-mail de contacte.

 

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí