Des de la idea de gaudir el Principat des de la perspectiva de la muntanya, surt la idea d’admirar Andorra des dels seus cims més alts i de recórrer tot un país d’una vegada. A mitjans de juliol s’organitza l’Ultratrail d’Andorra, una competició amb diferents circuits per diferents nivells: Ronda dels Cims (170 quilòmetres), l’Ultra Mític (112 quilòmetres) i l’Ultra Iniciàtic (103 quilòmetres). També hi ha el Trail de 35 quilòmetres. Però l’Ultratrail no es tracta només de córrer i gaudir dels companys, també difonen el que per a ells són els seus valors essencials. Un d’ells és l’ecoresponsabilitat, que es manifesta utilitzant material reutilitzable i recicable, marcatge biodegradable i la , recollida selectiva i neteja acurada del recorregut un cop finalitzada la cursa. L’altre és la responsabilitat social amb la possibilitat de poder participar en una cursa oberta a tothom, incloses les persones amb alguna discapacitat, és un recorregut adaptat de 10 quilòmetres que rep el nom de Solidari Trail.

Per més informació: www.andorraultratrail.com

 ,

El Trofeu Borrufa és una competició d’esquí alpí per a esportistes d’onze a catorze anys. Es celebra anualment durant el mes de gener al Principat d’Andorra. És una prova dins del calendari de la FIS (Federació Internacional d’Esquí) i, és una de les més importants i prestigioses. La competició té lloc durant sis dies i hi assisteixen grans corredors internacionals. Hi tenen cabuda les disciplines de Súper Gegant (SG), Eslàlom Gegant (GS), Eslàlom Especial (SL) i Súper Combinada (SC).

Per més informació: www.borrufa.ad

Autora - Cèlia Morales

Tardor 2011

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.