Temàtica: 
Ubicació: 

Habitants

 ,

1.052 (2007)

 ,

 ,

Superfície

 ,

50,70 Km2

 ,

 ,

Ubicació

 ,

Viladrau s’aixeca al cim d’un pujol assolellat a 840 m d’altitud sobre el nivell del mar, al nord de la riera Major. El terme, muntanyós i ple de boscúries, s’estén pel vessant nord del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Li corona l’horitzó el cim de Matagalls, de 1.695 m d’altura, i les vistes de les Agudes i Sant Segimon.

 ,

El municipi pertany, alhora, a la província de Girona i a la comarca d’Osona. Limita, al nord, amb els municipis de Sant Julià de Vilatorta i Sant Sadurní d’Osormort, a llevant, amb Arbúcies i Espinelves, a migdia, amb el Montseny i el Brull, i, a ponent, amb Seva i Taradell.

 ,

Viladrau està format per un casc antic, petit i compacte, que s’obre àmpliament amb torres i xalets enjardinats, molts dels quals són de principi del segle XX. Petits veïnats com les Paitides, les Índies, les Casiques i les Corts, i la urbanització de les Guilleries, acaben per conformar el municipi.

 ,

 ,

Text redactat per : Centre Cultural Europeu de la Natura , , , , Any: 2008

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.