Ubicació: 

El Rivet.Un paratge natural que constitueix una bona mostra de ,roure valencià, amb dos exemplars considerats arbres monumentals. També hi trobem algunes carrasques i una microreserva amb plantes endèmiques com la Succisa pratensis i la Listera ovata. Hi ha un itinerari marcat i un centre d’interpretació.

 ,Castell de Corbó. S’ubica en un penyal a 1060 m d’altitud, a lnord-oest de la població, just a la dreta del km 10 de la carretera de Vilafranca. Fou declarat Bé d’Interès Cultural el 2002. Es té constància de l’existència del castell des del segle XII , se sap que esva aixecar sobre un assentament de l’edat del bronze, i va ser ocupat posteriorment per ibers i romans. Al peus del castell va existir un poblat musulmà. Es tracta d’un castell de tipus roquer, amb un sol recinte emmurallat de torres barbacanes bessones de planta quadrada i torre major amb aljub. S’hi pot accedir des del sud a través d’una pendent molt pronunciada, però l’entrada més adient es troba al nord. Segons la llegenda popular, el castell es comunica per sota terra amb la cova situada als peus de la muntanya, on brolla una font.

 ,

 ,Escola del Canto. És l’antiga escola de la partida, construïda en la Segona República espanyola, fruit del projecte educatiu del bienni reformista. La mestra o el mestre vivia tota la setmana al costat de l’aula, i li arribaven xiquets i xiquetes dels voltants. S’hi pot arribar seguint un sender local senyalitzat. Rambla amunt trobarem el Batanet, ,estructura d’una , antiga fàbrica d’adobar. Dalt encara hi ha una mostra de pintura rupestre llevantina, el Racó de Nando.

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí