Ubicació: 

Des del curs 2000-2001 l’escola Ramon Suriñach porta a terme un projecte anomenat “Va d’Art” en el qual es treballa l’expressió plàstica des d’un de vista terapèutic, afavorint la comunicació dels alumnes i la seva integració social. En aquesta edició del Va d’Art ens hem aplegat a la proposta de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona “Parelles Artístiques: experiències creatives per la salut mental 2008-2009”. Així doncs, els nostres alumnes han pogut treballar i compartir les seves obres amb artistes professionals del Ripollès i viure una experiència escolar diferent i enriquidora.
El tema comú que engloba la proposta artística és EL PAS DEL TEMPS, fent referència a la celebració del 25è aniversari de l’escola.
“Laberint d’emocions”Aquesta obra reflecteix l’esforç de superació, la lluita entre aspectes positius i negatius que ens acompanyen cada dia…, viure dins un laberint d’emocions complementàries ens fa ser humans.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí