Ubicació: 

Ens situem ara a la Plaça del Consell, on estava situat un dels antics teatres de la ciutat, el Principal, lloc on els deniers d’abans podien gaudir d´una bona sessió de sarsuela. Després d’aquests records, caminem pel carrer la Mar fins el col·legi dels Maristes. Fent aquest recorregut passarem pel Magatzem de Morant, magatzem de pansa del segle XIX, on s’arreglava aquest producte per a l’exportació a Anglaterra i altres destinacions.

Al passar el col·legi, a la dreta trobem el carrer Càndida Carbonell on es situa un altre antic magatzem de pansa aquest de la companyia anglesa Cooperative Wholesale Society: és un edifici que albergava l’antic magatzem on es preparava la pansa per a l’exportació. D’aquest edifici sols ens resten les inicials de la companyia al enreixat de tres finestres: C.W.S.

Un cop vist aquest magatzem arribem a la plaça del Convent, on podem veure l’antic convent de Sant Antoni del qual sols ens resta l’església del segle XVIII i una part del claustre.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí