Ubicació: 

PARC AUDIOVISUAL DE CATALUNYA

 

El Parc Audiovisual de Catalunya, situat a Terrassa, és un centre de producció que està dedicat a la creació audiovisual.

Actualment disposa de 4 platós diferents, a més de diferents espais pels rodatges.

A continuació tenim un recull de les obres més destacades creades al Parc Audivisual.

Referents al cinema trobem:

  • Tengo ganas de ti: és la segona part d’una altra pel·lícula, on surten actors i actrius de gran prestigi nacional, com Mario Casas o Maria Valverde.

  • El últims dies: on surt el famós José Coronado.

  • Un monstruo viene a verme: la pel·lícula que tant va revolucionar el panorama del cinema té  escenes gravades als exteriors del Parc.

Del gènere de la televisió destaquen:

  • El món dels súpers: una serie destinada a un públic de caire més infantil, a TV3.

  • El número uno: un programa musical.

  • Operación triunfo: un reality molt conegut també a nivell nacional i que ara pertany a TVE.

Al Parc també s’han grabat nombrosos anuncis publicitaris. Des de cotxes fins a anuncis de Codorniu, Freixenet o Vodafone.

Destaquen en l’àmbit musical, la gravació de videoclips de Shakira o El canto del loco.

 

HOSPITAL DEL TÒRAX

 

El Parc és molt conegut per la gent de la zona ja que es tracta de l’antic Hospital del Tòrax, un sanatori creat per a tuberculosos l’any 1952, pels arquitectes Mariano Morán i Fernández Cañedo. Al voltant de l’edifici sempre hi ha hagut un munt de llegendes, sobre els pacients que es llençaven per finestres degut a estranys episodis sobrenaturals i diferents històries existents.

Després d’això, també ha sigut un hospital per a malalts mentals, fins al 2009, i al 2014 l’edifici va ser reformat i reobert definitivament com el coneixem ara.

Constava d’una capella, un teatre, una biblioteca i un cinema. Això era per tal de que ni metges ni monges haguessin d’abandonar el sanatori, aconseguint així un aïllament total.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí