Temàtica: 
Ubicació: 

Seguint l’itinerari d’El Camí fins a Xaló es poden trobar diferents plantes com el baladre (Nerium oleander), la camamilla (Santolina chamaecyparissus), el timonet (Thymus vulgaris), el margalló (Chamaerops humilis), la murta (Myrtus communis) o la pitera (Agave americana). Al mateix recorregut també veurem arbres com el garrofer, la carrasca, la figuera, l’ametler, l’olivera o el pi. A més, es poden veure casetes que conserven la naia, el pou, el safareig i el forn d’escaldar. I a la vora del camí hi ha construccions de marges de pedra seca.

Pel que fa a altres punts d'interés, cal esmentar la cova de la Garganta, lloc on tradicionalment anava a berenar la gent de Benissa el dia de Pasqua i on hi ha un arbre fossilitzat. També es pot fer una caminada fins a l'ermita de la Mare de Déu Negreta, a la partida de la Cometa. A la Creueta hi ha una zona recreativa condicionada pel descans i esplai dels visitants. Altres paratges de valor a Senija són el Tossal, la Costera, les Bassetes, els Murterets, el Barranquet i el Pla roig.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí