Temàtica: 
Ubicació: 

Tot i que a Viladrau un 20% de la població no és nascuda a Catalunya, el percentatge de gent que parla català és majoritari. Els nouvinguts en pocs anys utilitzen el català com a llengua de comunicació fora de casa. En el català de carrer encara s’utilitzen expressions típiques de pagès i del món forestal que han passat de pares a fills. Exemple: s’utilitza l’expressió pivet per designar l’avet.

 ,

Des de l’any 1885, l’Associació d’Amics del Montseny celebra un certamen poètic, hi ha una gran participació i hi concursen poetes tant novells com reconeguts.

 ,

També es troba consolidat el concurs de poesia i prosa que se celebra per Sant Jordi i que organitza per a infants i adults l’AMPA de l’escola.

 ,

 ,

Text redactat per: Centre Cultural Europeui de la Natura , , , , Any: 2008

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí