Ubicació: 

La gastronomia de Viladrau es basa en els productes de temporada. Són especialment preuades les patates del bufet i les mongetes del ganxet, dotades d’una qualitat gastronòmica especial gràcies a la qualitat de l’aigua i al terreny silícic de Viladrau. Igualment reconeguts són els plats de caça, especialment senglar, i les truites de la riera Major.

 ,

Tot i així, la reina de la gastronomia a Viladrau és la castanya, una castanya petita i de gran sabor que els tretze restauradors del poble treballen especialment a la tardor, al voltant de la Fira de la Castanya. D’aquí en surten els plats més tradicionals —com el civet de senglar i el morro i orella amb castanyes— i plats de creació —com el semifred de castanya amb gelat glacejat i borratxo de ratafia—.

 ,

Cal també aprofitar per comprar un dels millors embotits de la zona i, especialment, els singulars castanyots, galetes fetes amb farina de castanya. Els trobareu als forns de la vila.

 ,


Text redactat per: Centre Cultural Europeu de la Natura , , , , Any: 2008

 ,

 ,

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.