Ubicació: 

A partir d'aquest punt començarem l'últim tram de la visita a les Rotes, en el qual podem accedir a la senda que puja a la Torre del Gerro: torre de guaita del segle XVI, aquest tipus de torres van ser molt utilitzades per vigilar la costa dels atacs piràtics en una època de gran conflictivitat.

Pujant fins al lloc on està la torre veurem l´ultima cala de les Rotes i la Reserva Marina del Cap de Sant Antoni. Des d’ací baixarem per una senda senyalitzada fins a la Cova Tallada, es una cova de grans dimensions, dins la qual es recomanable visitar la primera part, on es poden veure les marques d’extraccions de pedra tosca que han modelat la cova al llarg dels segles. Personatges il·lustres com Felip III i el Duc de Lerma l´ han visitada al llarg de la història.

Una vegada vista la cova continuarem amb la nostra ruta per la plana del Cap de Sant Antoni, on podrem disfrutar de , les meravelloses vistes que ens dóna el paisatge.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí