Esteu aquí

Ubicació: 

Balneari de la Font d’en Segures.És un petit nucli urbà que cobra vida quan aplega l’estiu. Té una gran infraestructura d’apartaments i hotels. El punt central és la font d’on brolla la deu, a 950 m d’altitud: una construcció feta amb blocs de pedra picada i culminada amb una cúpula triangular. La va realitzar l’arquitecte castellonenc Vicent Traver tot just acabar la Guerra Civil espanyola.

L'aigua de Benassal és un dels símbols del poble. És un aigua , ,mineromedicinal lleugera, sense gas, a la qual se li atribueix un gran valor terapèutic, especialment per als problemes de ronyó. Va ser declarada d’utilitat pública el 1928, però les seues propietats medicinals es coneixien des del segle XVIII.  ,

 , ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

 ,

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.