Temàtica: 
Ubicació: 

La saviesa de les plantes

Situat a la porta d'entrada al Delta de l'Ebre, Ecoherbes park és un jardí botànic ecològic especialitzat en plantes medicinals, aromàtiques i culinàries, format per més de 350 espècies. Un espai on, a més de passejar en plena naturalesa, podreu adquirir coneixements de les plantes i dels seus usos medicinals tradicionals i actuals. En aquest immens jardí situat a l'Ampolla també observareu una gran biodiversitat d’espècies arbòries i arbustives autòctones, envoltats de camps de cultiu i amb el mar Mediterrani com a rerefons, que podreu contemplar des del mirador del Delta.

Dirigit a totes les edats, Ecoherbes Park posa en contacte els visitants amb la natura, l’ecologia i la salut a través de les plantes d’una forma amena i didàctica, tot ampliant el seu bagatge cultural, en sintonia amb els estàndards de comoditat, servei i qualitat necessaris per gaudir d’una visita agradable i entretinguda. A més a més, les diferents àrees de descans al llarg del recorregut són ideals per a l’assossec i el retrobament amb l'essència vital.

Productes de proximitat

Totes les plantes d'Ecoherbes són 100% ecològiques i han estat cultivades, recol·lectades, processades i envasades de forma artesanal a les finques pròpies. Algunes de les herbes que es poden adquirir a l'espai-tenda després de la visita al parc, tenen un aroma i sabor inigualables, i es presenten en novedoses infusions artesanals o en còmodes safates per a ús medicinal i culinari: alfàbrega, sajolida, cibulet, coriandre, anet, estragó, herba llimona, llorer, espígol, camamilla, camamilla romana, marialluïsa, tarongina, marduix, menta, poliol, orenga, julivert, romer, sàlvia, farígola... La saviesa de les plantes no té fi.

Preus i horaris de visita (lliure o guiada): http://www.ecoherbes.com/jardin-botanico-precios-y-horarios/ 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí