Jardí botànic medicinal i ecològic

Dimarts, 28 juliol, 2015
Ubicació: 
Temàtica: 
Font: 
Carmen Moreno, periodista i antropòloga cultural

La saviesa de les plantes

Situat a la porta d'entrada al Delta de l'Ebre, Ecoherbes park és un jardí botànic ecològic especialitzat en plantes medicinals, aromàtiques i culinàries, format per més de 350 espècies. Un espai on, a més de passejar en plena naturalesa, podreu adquirir coneixements de les plantes i dels seus usos medicinals tradicionals i actuals. En aquest immens jardí situat a l'Ampolla també observareu una gran biodiversitat d’espècies arbòries i arbustives autòctones, envoltats de camps de cultiu i amb el mar Mediterrani com a rerefons, que podreu contemplar des del mirador del Delta.

Dirigit a totes les edats, Ecoherbes Park posa en contacte els visitants amb la natura, l’ecologia i la salut a través de les plantes d’una forma amena i didàctica, tot ampliant el seu bagatge cultural, en sintonia amb els estàndards de comoditat, servei i qualitat necessaris per gaudir d’una visita agradable i entretinguda. A més a més, les diferents àrees de descans al llarg del recorregut són ideals per a l’assossec i el retrobament amb l'essència vital.

Productes de proximitat

Totes les plantes d'Ecoherbes són 100% ecològiques i han estat cultivades, recol·lectades, processades i envasades de forma artesanal a les finques pròpies. Algunes de les herbes que es poden adquirir a l'espai-tenda després de la visita al parc, tenen un aroma i sabor inigualables, i es presenten en novedoses infusions artesanals o en còmodes safates per a ús medicinal i culinari: alfàbrega, sajolida, cibulet, coriandre, anet, estragó, herba llimona, llorer, espígol, camamilla, camamilla romana, marialluïsa, tarongina, marduix, menta, poliol, orenga, julivert, romer, sàlvia, farígola... La saviesa de les plantes no té fi.

Preus i horaris de visita (lliure o guiada): http://www.ecoherbes.com/jardin-botanico-precios-y-horarios/ 

AdjuntMida
Image icon Logo46.18 KB