Ubicació: 

Baixant pel carrer Sant Francesc i per l'Avinguda del Cid fins a la Ronda de les Muralles, ací podem veure les restes restaurades del primer recinte emmurallat de la ciutat. A l'altra banda de l´avinguda es troba l'Hort de Morant, un solar on es creu que pot estar el fòrum de la ciutat de Dianium i altres restes de l'antiga ciutat romana. Avui en dia no es visitable ja que està en procés d’excavació.

Després de gaudir del passat romá de la ciutat creuem a l’altra banda de la avinguda i sota la vessant del promontori del castell tendriem el túnel:es tracta d’un refugi antiaeri de la Guerra Civil espanyola, construït el 1937, i excavat en la roca, permetent actualment el pas d'una banda a l’altra de la ciutat.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí