Ubicació: 

Dones centenàries , , , ,

Quan es passa per Senija potser caldria preguntar quin és el secret pel qual les dones viuen tant. Conten els veïns que la Tia Orba, per exemple, va morir als 103 anys, la Tia Corneta va faltar als 104 anys i, en tercer lloc, la Tia Concepció (que només sabia parlar valencià i francés per la seua estada a Algèria) es va acomiadar als 102 anys.

 ,

La Roca de la salve, la rivalitat amb Benissa , , , , ,

Pel que fa a l’anècdota de la rivalitat entre Senija i Benissa per la roca de la salve, diuen que la gent de Senija no li ha fet mai cas a la roca, sempre ha estat més important per a Benissa, però, això sí, que era i és propietat de Senija. El seu propietari era Jaume, de malnom Sobispo. En endur-se-la els benissers sense dir-li-ho a l’amo, va ser quan es van enfadar.

 ,

Extret de la reunió social realitzada a Senija. Participants:

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí