Temàtica: 
Ubicació: 

FAUNA I FLORA

La vegetació de Benassal es caracteritza per la presència de carrascars. Segueixen en importància les rouredes, la més coneguda de les quals és la del ,Rivet. En menor mesura també hi , , turcàs , , , , , , , , , trobem aurons, grèvols, pins blancs, savines, ginebres, oms, xops, etc. L’estrat arbustiu i herbaci està format per les plantes típiques de la vegetació mediterrània, el més abundant és el coscoll roig i l’argelaga. Podem trobar-hi herbes aromàtiques com l’espígol, el timonet, la saborija, la camamil·la, el clavell de pastor, la botja…

Pel que fa a la fauna hi trobem el gripau comú i la granota comú entre els amfibis. El dragó, el fardatxo i la sargantana com a rèptils. Dins dels mamífers l’eriçó, el conill, la llebre, el ratolí de camp comú, el porc senglar, la cabra salvatge i el teixó. I entre les aus podem anomenar el voltor, la moixeta, la perdiu, el ,(tudó) i , , , ,les tórtores.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí