Fires i teatre a Sant Celoni

Ubicació: 
Font: 
pas

Fira d’artesans i demostració d’oficis. S’hi poden veure oficis com: ferrers, cistellers, ceramistes... , S’hi poden comprar productes d’artesania de fusta, de llana, robes estampades, bijuteria, sabons i perfums...També s’hi poden tastar i adquirir productes alimentaris artesans: galetes, formatges, embotits...

 ,

Agromercat. Per comprar i tastar productes agroalimentaris de qualitat de diferents comarques catalanes dins el projecte Productes d’aquestes terres. El programa de la fira compta també amb una sèrie d’activitats lúdiques o culturals.

 ,

Mostra d’art al carrer. El carrer Major s’omple de pintors, fotògrafs, músics, jardiners, perruquers, actors... que amb la col·laboració del públic munten o organitzen diferents manifestacions artístiques.

 ,

Fira de vehicles d’ocasió. Organitzada per la Unió de Botiguers i Comerciants, s’hi poden provar i comprar tot tipus de vehicles de segona mà.

 ,

Mercat d’intercanvi , de , joguines i contes. Els nens i les nenes del poble en són els protagonistes. Només cal portar el joc, la joguina o el conte que ja no fas servir i buscar-ne algun que t’interessi per poder-lo canviar.

 ,

 ,

 ,

Al poble hi ha molta tradició teatral. Diferents grups d’aficionats han presentat les seves manifestacions des del teatre més clàssic al més alternatiu, sense descuidar els Pastorets, que molts anys ens acompanyen per les festes de Nadal. Actualment hi ha tres grups en escena, , que són: Rebrot Teatre, Trocateatre i el grup Tramoia.

 ,

 ,

Text redactat per. Enriqueta Amadó , , , , , Any: 2008