Ubicació: 

Cada estiu Gualba aplega milers de persones disposades a gaudir d’una fira especial plena de màgia i de sorpeses. La Fira de Bruixes de Gualba omple la vila de parades amb tota mena de productes relacionat amb la bruixeria, espectacles diversos, tarot, productes artesanals i esotèrics. 

És un punt de trobada anual de bruixes i bruixots. Conta-contes que agrupen a nens i a adults de totes les edats, espectacles dinamitzats, participatius i tallers. Encanteris i les últimes troballes en pocions màgiques s’exposen a la fira.

Quan arriba la nit, un espectacle teatral i musical representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba. Hi participa la gent del poble, i les mateixes bruixes canten i ballen explicant la llegenda.

Els carrers principals del municipi apleguen més de 5.000 visitants que s'apropen a aquest indret màgic del Montseny per a gaudir d'un dia ple de fantasia i felicitat. També hi participen associacions i entitats locals del municipi. I tot de franc!  Prepara la teva escombra i surt volant cap a Gualba. Et sentiràs a casa!

 

Pots completar la informació de l'article amb els enllaços que tens a continuació,
i per saber més coses sobre Gualba et recomanem altres articles d'aquesta vila, com ara Les tradicions de Gualba o El parc mediambiental de Gualba, i altres que trobaràs a la Camipèdia.

 

Si t'ha agradat el que has llegit et pots fer amic del Camí, per rebre informació de les notres rutes i novetats, o soci-padrí, per ajudar a mantenir viu el projecte. Consulta'n els avantatges!

I si vols aportar continguts al web com els teus propis articles de la Camipèdia sobre qualsevol temàtica del teu municipi, fotografies de caminades o activitats si ets del Grup de Caminants, registra't com a usuari.

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en la Secció de Caminades

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca.

 

Fes-te soci/a del Camí

Entre tots i totes mantenim viu el Cami!

 

Fes-te amic del Camí

Estigues informat de totes les activitats.

 

Esteu aquí