Fira de Bruixes a Gualba

Dimecres, 23 setembre, 2020
Ubicació: 
Font: 
Ajuntament de Gualba,festesmajorsdecatalunya.cat, turismevallès.com, youtube
Text publicat per: 
PAS

Cada estiu Gualba aplega milers de persones disposades a gaudir d’una fira especial plena de màgia i de sorpeses. La Fira de Bruixes de Gualba omple la vila de parades amb tota mena de productes relacionat amb la bruixeria, espectacles diversos, tarot, productes artesanals i esotèrics. 

És un punt de trobada anual de bruixes i bruixots. Conta-contes que agrupen a nens i a adults de totes les edats, espectacles dinamitzats, participatius i tallers. Encanteris i les últimes troballes en pocions màgiques s’exposen a la fira.

Quan arriba la nit, un espectacle teatral i musical representa la llegenda de les bruixes del Gorg Negre de Gualba. Hi participa la gent del poble, i les mateixes bruixes canten i ballen explicant la llegenda.

Els carrers principals del municipi apleguen més de 5.000 visitants que s'apropen a aquest indret màgic del Montseny per a gaudir d'un dia ple de fantasia i felicitat. També hi participen associacions i entitats locals del municipi. I tot de franc!  Prepara la teva escombra i surt volant cap a Gualba. Et sentiràs a casa!

 

Pots completar la informació de l'article amb els enllaços que tens a continuació,
i per saber més coses sobre Gualba et recomanem altres articles d'aquesta vila, com ara Les tradicions de Gualba o El parc mediambiental de Gualba, i altres que trobaràs a la Camipèdia.

 

Si t'ha agradat el que has llegit et pots fer amic del Camí, per rebre informació de les notres rutes i novetats, o soci-padrí, per ajudar a mantenir viu el projecte. Consulta'n els avantatges!

I si vols aportar continguts al web com els teus propis articles de la Camipèdia sobre qualsevol temàtica del teu municipi, fotografies de caminades o activitats si ets del Grup de Caminants, registra't com a usuari.