Gràcies al suport econòmic de persones com tu podem desenvolupar El Camí, la ruta de senderisme cultural que uneix totes les comarques i illes de parla catalana. 

Fes-te el projecte teu i ajuda'ns a completar-lo i fer-lo viu.

Al País Valencià: Associació Cívica El Camí al País Valencià

A la resta de territoris: associació PAS: Amics del Camí- Participació i Sostenibilitat

 
Fen-te soci podràs gaudir d'avantages fiscals en la Declaració de la Renda. Podràs desgravar-te el 15%, de la base de l'RPF, pel fet que la nostra associació està inscrita al Cens d'entitats de foment de la llengua catalana
 
Com a soci, a partir de 3€ al mes, tindràs coberta l'assegurança a les caminades i podràs gaudir de descomptes en totes les activitats organitzades pel PAS. Amb una aportació igual o superior a 5 € mensuals rebràs una col·lecció de les guies d'El Camí com a regal de benvinguda (només caldrà cobrir el cost de l'enviament si no es recullen al local).
Si ja ets soci i no disposes d'aquesta col·lecció ens la pots demanar al correu elpas@elcami.org.

 

Aportació per transferència

També pots fer donatius puntuals al número de compte: IBAN: ES49 1491 0001 2820 4714 7117 (Triodos Bank). Poseu al concepte nom i e-mail de contacte.

Fes-te soci-padrí i tria la teva aportació

 

Participa

Pots ajudar de moltes maneres a fer créixer El Camí, un projecte col·laboratiu que té la seva raó de ser en la participació de la gent del territori. Tant si només vols rebre informació de les nostres activitats com si vols prendre part activa en la construcció d’El Camí sortint a marcar el traçat pel teu municipi, trobaràs la manera d’implicar-te que més s’adeqüi a les teves preferències. Entre tots fem El Camí!
 

Registra't

Dóna a conèixer el teu municipi publicant un article a la Camipèdia.

 

Participa en Grup de Caminants

Participa en organitzar una caminada a l'any a la teva comarca i a repassar-ne les marques.

 

Fes-te soci / padrí del camí

Ajuda'ns a fer El Camí!

 

Fes-te amic del camí

Estigues informat de totes les novetats.