El Parc Mediambiental de Gualba

Dimarts, 4 desembre, 2018
Ubicació: 
Temàtica: 
Font: 
Ajuntament de Gualba, Parc Mediambiental de Gualba
Text publicat per: 
El Camí

El Parc Mediambiental de Gualba està situat al massís del Montseny,  integrat dins de l’àrea protegida del Parc Natural del Montseny, Reserva Natural de la Biosfera per la UNESCO, és un paradís forestal de més de 60 hectàrees. 

Esta a 55km de Barcelona, 45km de Girona i a 30km de la Costa Brava.

 

Dins el Parc podeu gaudir del CÀMPING, AREA DE PICNIC I BARBACOES, RESTAURANT I BAR, PISCINA i els itineraris senyalitzats fins al Mirador del Salt (133m d'alçada)

 

Per les escoles ofereixen  monitoratge adequat a cada edat per venir a passar un dia a la natura i també la possibilitat de fer una acampada.

 

El Parc Mediambiental de Gualba és de propietat de l'Ajuntament de Gualba i és gestionat per una empresa privada local.

 

Dins del perímetre del parc hi podem trobat un, el càmping del Parc que està situat dins el Parc Natural del Montseny a mig camí entre Barcelona i Girona, a 30km de la Costa Brava. Està ubicat dins el recinte del Parc Mediambiental de Gualba, paratge protegit com a Reserva Natural de la Biosfera per la UNESCO,gaudeix de 60 HA de bosc mediterrani amb els seus itineraris senyalitzats fins al Salt de Gualba (133 m alçada) vorejant la riera de Gualba en tot el seu esplendor.

 

És un lloc ideal  per gaudir, descobrir la natura en família.

 

Per ampliar informació o reserves   camping@parcdegualba.cat   o  93.848.79.94 

El Parc Mediambiental de Gualba disposa de dues zones diferents de barbacoes, t aules de fusta per menjar i gaudir de la sobretaula  i pels més menuts hi trobareu els tradicionals bolets del Parc Mediambiental de Gualba. 

És millor reserva l’ espai (info@parcdegualba.cat), en el preu hi entra

  • Àrea d’aparcament gratuït
  • Àrea de jocs infantil​
  • ​Camp de futbol ​
  • Capacitat per 600 persones

​Coma normes cal tenir present que  els animals de companyia han d´anar lligats i   no és permés menjar fora de l´àrea de picnic – barbacoa.

Preus

http://www.parcdegualba.cat/ca/el-parc-mediambiental-de-gualba